"Про Окна"Новости компаний и рынка ПВХ конструкцийВесняний Будівельний Форум 2016 представляє нові послуги та продукцію у сфері будівництва
16.02.2016

Цьогорічний Весняний будівельний форум представляє усю різноманітність послуг і продукції ринку будівництва, де задоволення запитів щодо доступного і якісного житла забезпечать наступні компанії:

-     Global Development, яка створює не просто будівлі, а концептуально новий світ – комфортний світ для тисяч українських сімей;

-    Група компаній «Royal House», яка сьогодні займає лідируючу позицію у сфері виробництва стінових модулів та будівництва багатоквартирних житлових комплексів;

-      Компанія «Сервус», яка спеціалізується на каркасному будівництві.

Архітектурно-художнє рішення майбутньої будівлі визначають стіни та стінові матеріали, які використовуються  при будівництві. Відтак, втілити задум архітектора  допоможуть такі учасники  Весняного Будівельного Форуму 2016 як: ТОВ «АЕРОК», ПП «Леман», ПП «МП Груп», ТОВ «Новастиль», які запропонують широкий асортимент екологічно-чистих стінових матеріалів з вражаючою геометрією виробів. Крім цього, збережуть тепло та затишок у кожній домівці.

Експозицію Форуму доповнять вікна та двері від провідних компаній ринку, зокрема:

• Вікна з профілю REHAU – це висока тепло- та звукоізоляція, якість, елегантність і комфорт, яким довіряють мільйони людей;
  • Компанія FAKRO - виробник широкого асортименту виробів, які гарантують безпеку і комфорт проживання на піддашші;
  • ПП «Роман» запропонує євровікна та двері з тришарового бруса;
  • за допомогою вікон та дверей від компанії «Болена» можна надати будинку індивідуальності та підкреслити статус його господаря;
  • Компанія «ВікноПлюс» забезпечить комфортний клімат в оселі разом зі своїми вікнами, які ще й будуть вишуканим та стильним доповненням до інтер’єру.

Визнаний експерт у професійному водовідведенні « АКО Будівельні Елементи Лтд» представить відвідувачам форуму надійні рішення для  приватного та міського будівництва, благоустрою територій, стильні рішення для ванних кімнат. А надійний захист Вашого будинку забезпечать фахівці компанії ПП “Новий Порядок”, які презентуватимуть в рамках Форуму системи утеплення, пастоподібні фасадні штукатурки і фарби, мінеральні штукатурки та клеї для плитки, матеріали для влаштування основи підлоги від австрійського концерну «Baumit». Зробіть інвестицію у безтурботне майбутнє!

Отож, відзначте у календарі Весняний Будівельний Форум, як подію, яку варто відвідати!

15 – 18 березня м. Львів ,вул. Мельника, 18 (Палац спорту «Україна»).

Тел.: (032) 297-06-28

(067) 675-73-71