"Про Окна"Новости компаний и рынка ПВХ конструкцийГАЛ-ЕКСПО запрошує…
29.11.2013

ГАЛ-ЕКСПО запрошує…

З 18-21 березня 2014 р. у м. Львові відбудеться IX Спеціалізована виставка «ВІКНА. ДВЕРІ. ДАХ» в рамках Весняного будівельного форуму. Це найбільший спеціалізований проект  щодо представлення віконно-дверної продукції у Західному регіоні, який відбувається за підтримки офіційного партнера компанії REHAU – незмінного лідера віконної індустрії.

Спеціалізована виставка „Вікна. Двері. Дах” 2013 вже вкотре демонструвала актуальність та необхідність комплексних рішень для віконно-дверної та покрівельної галузі. У виставці взяли участь понад 110 виробничих та торгових  фірм з України, Польщі та Росії, які запропонували широкий асортимент дерев’яної та металопластикової віконно-дверної продукції, обладнання та комплектуючих для виробництва вікон та дверей, обладнання для обробки деревини і скла, значний спектр покрівельних матеріалів  та багато іншого. Відвідали захід більш ніж 4000 фахівців галузі, з яких 32,91 % власники/керівники підприємств, 36,73 - спеціалісти галузі, 16% керівники підрозділів та 13 % - кінцеві  споживачі.

Варто відзначити, що більшість експонентів вирішили взяти участь у виставці, щоб активізувати співпрацю, ділові взаємини та, можливо, налагодити нові контакти. Ми, як організатори, раді,  зацікавленості виставкою постійних експонентів, і ми цінуємо їхню вірність. Такі як: ТОВ «Рехау», ТОВ «Факро-Львів», ТОВ «Реноме-партнер», ТОВ «Фабрика Гранд» та ін. Більше того, нам приємно бачити також компанії, які вирішили взяти участь у виставці вперше. Ними є: Фабрика дверей «Морозов», ТОВ «М-БУД», ПП Дутчак, ПП Врублевський.

Виставка „Вікна. Двері. Дах” - ефективний засіб маркетингових комунікацій, який сприяє посиленню рівня довіри, розширення бази знань і досвіду цільової аудиторії відвідувачів й збільшенню обсягів ефективного збуту власних товарів.

Участь в даному заході стане  чудовою  нагодою для промоції Вашої Компанії на українському ринку віконно-дверної продукції.

З повагою,

Колектив виставки «ВІКНА. ДВЕРІ. ДАХ»

www.galexpo.com.ua

По материалам www.galexpo.com.ua