"Про Окна"Новости компаний и рынка ПВХ конструкцийВесняний Будівельний Форум 2016. Підсумки
30.03.2016

Весняний Будівельний Форум 2016. Підсумки

От і прийшов час підводити підсумки про проведення Весняного Будівельного Форуму,  який відбувся у Львові 15-18 березня 2016 року в Палаці Спорту «Україна».

Ми можемо впевнено стверджувати, що будівельний ринок України розвивається досить швидкими темпами і демонструє позитивні тенденції росту. Свідченням цього є збільшення кількості учасників Форуму та велика зацікавленість з боку відвідувачів,  В рамках Форуму традиційно відбулися взаємодоповнюючі виставки: XXXIII міжнародна виставка “БудЕКСПО-весна” та XI спеціалізована виставка “Вікна.Двері.Дах” та вперше відбувся Салон «Дім.Дизайн.Декор».

Весняний Будівельний Форум  завжди відбувається за підтримки партнерів, не виключенням є і цей рік. Відтак, Генеральним спонсором виступила компанія Global Development - це корпорація, що втілює в життя нові інноваційні рішення та проекти і враховує сучасні тенденції, потреби покупців. Традиційно, вже багато років поспіль Офіційним партнером заходу є компанія  REHAU - світовий лідер у виробництві продукції з полімерів. Вперше надійним партнером Форуму, у сфері перевезень, виступила компанія ТОВ «Мураха-Захід».

У  цьогорічному Форумі взяли участь 127 виробничих та торгових  фірм з усіх регіонів України, також були представники з Польщі, Італії та Німеччини, які продемонстрували свій асортимент будівельних та оздоблювальних матеріалів, енергозберігаючих технологій,  систем утеплення, покрівельних матеріалів, цікаві дизайнерські ідеї та проекти з облаштування квартири. З приємністю відзначаємо, що понад 50 компаній -  це нові імена для Будівельного Форуму.

Подію відвідали понад 3000 відвідувачів з більшості куточків України.

Цьогорічний Весняний Будівельний Форум представив усю різноманітність послуг і продукції ринку будівництва, де задоволення запитів щодо доступного і якісного житла забезпечили наступні компанії: Група компаній «Royal House», MS Імперіал, Набережний квартал, компанія «Сервус», компанія Солідбуд.

Експозицію Форуму доповнили вікна та двері від провідних компаній ринку, зокрема: Вікна з профілю REHAU, Завод СТЕКО - виробник енергозберігаючих вікон, компанія FAKRO, Реноме-Партнер, ПП «Роман», компанія «Болена», компанія «ВікноПлюс» і т.д..

Стінові матеріали, які використовуються  при будівництві  та технології захисту будинку продемонстрували такі компанії як: ТОВ «АЕРОК», ПП «Леман», ПП «МП Груп», ТОВ «Новастиль»,  ПП «Новий порядок».

Системи утеплення, пастоподібні фасадні штукатурки і фарби, мінеральні штукатурки та клеї для плитки, матеріали для влаштування основи підлоги від австрійського концерну «Baumit».

Гарний зовнішній вигляд будинку завдяки новим технологіям продемонстрував на Форумі  польський виробник матеріалів для фасадного оздоблення KOSBUD, а матеріали, клеї та домішки до бетону компанія КЕМА-Україна.

У зв’язку з подорожчанням газу в Україні і обіцянками підняти його ціну до європейського рівня, використання енергозберігаючого обладнання є дуже перспективним і актуальним, відтак використання теплових насосів в Україні набуло широкої актуальності. Рішення та технології у цій сфері на Форумі запропонували компанії НІБЕ-Україна з тепловими насосами NIBE зі Швеції, компанія Стала енергія презентувала американські теплові помпи WaterFurnace та компанія Юніджі, яка привезла теплові насоси СТС, Швеція.

Як заощадити енергію та не платити великих рахунків за газ дала відповідь компанія Warmhaus продемонструвавши лінійку твердопаливних котлів власного виробництва, а  компанія ВаріантАгроБуд, GERDMAN, приватна фірма Капір представила радіатори та котельне обладнання. Крім цього, компанія Теплокрам довела, що завдяки камінам, топкам, радіаторам, системам димоходів можна заощадити багато енергії. LED-освітлення презентувало Державне підприємство «Новатор».

Цьогорічний Весняний будівельний форум доповнився компаніями, які представляють матеріали для фасадного оздоблення та декоративної штукатурки (San Marco); виробниками предметів декору та інтер’єру, шпалер, гардин, кованих виробів (Франс Гардінер, Кошкін дом, Артдеко, Топ Бетон, Orvit); компаніями, які представлять світові та ілюмінаційні рішення для дому, садово-парковий і ландшафтний дизайн (Hedera, Газони України).

Цікавість до інформації про новітні технології зростає. Це не дивно, адже від їх впровадження і застосування залежить більш ефективне використання ресурсів та суттєве зниження грошових витрат. Тому, в рамках Весняного Будівельного  Форуму успішно пройшла програма супутніх заходів, яка допомогла поширити інформацію про дієві кроки до  заощадження енергії; підготувати та подати проекти за участю малого і середнього бізнесу на конкурси програми Горизонт 2020, що важливо знати при заміні вікон і т.д.;

Долучилися до організації Форуму Львівська Обласна Державна Адміністрація, Львівська Міська рада і численні партнери, такі як: Агенція Європейських Інновацій, Конфедерація будівельників України, Спілка виробників будматеріалів, Асоціація виробників лакофарбової продукції, Асоціація будівельників "Будіндустрія", Асоціація «Енергоефективні міста» та інші.

Весняний Будівельний Форум – ідеальна платформа для встановлення зв'язків, укладання контрактів між організаціями, підприємствами, фірмами-постачальниками і споживачами будівельних матеріалів та послуг, тому чекаємо на Вас наступного року, а також розгляньте можливість участі в Осінньому Будівельному Форумі 27-30 вересня 2016 року.

Отже,  зробіть інвестицію у безтурботне майбутнє!

Організатор: ПрАТ «Гал-ЕКСПО»

По материалам http://www.galexpo.com.ua/budvesna/