"Про Окна"Новости компаний и рынка ПВХ конструкцийВесняний Будівельний Форум 2016. Анонс
29.02.2016

Весняний Будівельний Форум 2016. Анонс

Весняний Будівельний Форум, який відбудеться 15-18 березня у м. Львові, це шанс отримати максимум інформації, контактів та вражень. Адже на Форумі відвідувач знайде для себе цікаві дизайнерські рішення для оформлення квартири чи будинку, матиме можливість придбати оригінальні предмети декору від таких салонів як: Ваш інтер’єр, Кошкін дом, Франс-Гардінер.

Гарний зовнішній вигляд будинку завдяки новим технологіям продемонструє на Форумі  польський виробник матеріалів для фасадного оздоблення KOSBUD, матеріали, клеї та домішки до бетону представить компанія КЕМА-Україна, забезпечить благоустрій та продемонструє скельні архітектурні форми: водоспади, гроти - підприємство Топ Бетон, всю красу і можливості ланшафтного дизайну та екстер’єру ви побачите від компанії Hedera.

У зв’язку з подорожчанням газу в Україні і обіцянками підняти його ціну до європейського рівня, використання енергозберігаючого обладнання є дуже перспективним і актуальним, відтак використання теплових насосів в Україні набуло широкої актуальності. Рішення та технології у цій сфері пропонують  компанії НІБЕ-Україна з тепловими насосами NIBE зі Швеції, компанія Стала енергія презентує американські теплові помпи WaterFurnace.

Як заощадити енергію і не платити великих рахунків за газ дасть відповідь компанія Волинь-Кальвіс та продемонструє лінійку твердопаливних котлів власного виробництва, ВаріантАгроБуд, GERDMAN, Warmhaus, приватна фірма Капір продемонструє радіатори та котельне обладнання. А зекономити на освітленні Ви зможете з LED-Світильниками від Державного підприємства «Новатор».

І це ще не все, адже в рамках Форуму запланована насичена програма заходів, яка дозволить поглиблено вивчити актуальні питання будівництва та експлуатації будинків. Детальніше тут: http://goo.gl/forms/yDjP88VBNN. Отож реєструйтесь і відвідуйте, адже кількість  місць обмежена.

Весняний Будівельний Форум - ідеальне місце для встановлення зв'язків, укладання контрактів між організаціями, підприємствами, фірмами-постачальниками і споживачами будівельних матеріалів та послуг;

Отож, відзначте у календарі Весняний Будівельний Форум, як подію, яку варто відвідати!!!

15 – 18 березня м. Львів ,вул. Мельника, 18 (Палац спорту «Україна»).

(032) 297-06-28

(067) 675-73-71