Ссылки

В интернет-магазине Люксдекор продается декоративная мраморная замазка для стен недорого в Харькове.

"Про Окна"Новости компаний и рынка ПВХ конструкцийЧим здивує Весняний Будівельний Форум 2016 у Львові?
15.01.2016

Чим здивує Весняний Будівельний Форум 2016 у Львові?

Завжди місто Львів приваблює своїм колоритом, архітектурою та активним культурним життям, але не менш активним є і ділове життя львів’ян. Тому хочеться звернути Вашу увагу на те, що з 15 по 18 березня у м. Львові відбуватиметься найбільша подія будівельного ринку Західної України - Весняний Будівельний Форум 2016, який традиційно об’єднує 2 взаємодоповнюючі виставки:

XXXIII міжнародну виставку “БудЕКСПО-весна”

та

XI спеціалізовану виставку “Вікна.Двері.Дах”,

а у 2016 р. ще доповнений  Салоном «Дім. Дизайн. Декор».

Таким чином, даний форум показує весь будівельний цикл від архітектурного проекту до кінцевого спорудження об'єкту. Адже, основними тематичними напрямками є: проектування, будівництво та ремонт; інструмент; опалення будинку; кераміка та сантехніка; покрівля та фасади; віконні системи, автоматика; двері, фурнітура.

Весняний Будівельний Форум це:

·   Більше 100 відомих компаній, як українських так і іноземних;

·   Місце проведення ділових зустрічей та переговорів

·   Більше 4 тис. фахових відвідувачів

З року в рік, однією з головних переваг Весняного Будівельного Форуму є насичена ділова програма заходів. Не виключенням буде і цей рік, де будуть обговорені наступні теми: використання газобетону у будівництві, енергозбереження з фасадними системами, юридичні та технічні аспекти прийняття рішення про термомодернізацію багатоквартирних будинків, енергоефективність будівель та розвиток  екологічного будівництва з використанням ВДЕ, енергозаощадження з віконними технологіями, кредитна підтримка і  програми фінансування, які діють у галузі та багато іншого.

На сьогоднішній день понад 50 компаній заявили про свою участь у Форумі, які готові презентувати новинки будівельного ринку і чимало ексклюзивних розробок. Також будуть представлені: інноваційні енергозберігаючі стінові блоки, технології каркасного будівництва, покрівельні матеріали, італійська декоративна штукатурка, вишукані дерев'яні вироби, геотермальні теплові насоси, сучасні технології біологічної очистки стоків, твердопаливні котли, матеріали для термоізоляції та багато іншого. Кількість компаній-експонентів, бажаючих взяти участь у виставці зростає з кожним днем.

Весняний будівельний форум 2016 – професійна платформа для діалогу між всіма учасниками будівельного ринку, представниками влади, профільними структурами. Оскільки відбувається за підтримки Львівської Обласної Державної Адміністрації, Львівської Міської ради та у тісній співпраці з численними партнерами, такими як: Агенція Європейських Інновацій, Конфедерація будівельників України, Спілка виробників будматеріалів, Асоціація виробників лакофарбової продукції, Асоціація будівельників "Будіндустрія", Асоціація «Енергоефективні міста», ГО "Екоклуб" та інші.

Кожен хто почав, або продовжує будівництво чи облаштовує своє житло планує відвідати Форум, відтак, кожен може стати постійним клієнтом наших компаній-учасників.

Сподіваємось, що активна участь якомога більшої кількості відвідувачів у роботі  Форуму дозволить  запровадити новітні технології в інфраструктуру міста Львова та області і принесе користь всім, хто зацікавлений у розвитку вітчизняної будівельної галузі України.

По материалам http://www.galexpo.com.ua/budves/

ТОВ 'ВікнаСвіт Лубни'