"Про Окна"Новости компаний и рынка ПВХ конструкцийВесняний Будівельний Форум 2015 - найбільша спеціалізована подія Західного регіону
12.02.2015

Весняний Будівельний Форум -  найбільша спеціалізована подія Західного регіону і є відображенням ключових напрямів розвитку передових досягнень вітчизняної і світової будівельної індустрії та енергетичної сфери.

Враховуючи високу значимість та гостроту проблем енергонезалежності України,  виникає необхідність шукати шляхи енергоефективного будівництва. Зокрема, зменшуючи енерговитрати, використовуючи альтернативне теплопостачання, яке має переваги не лише для окремих людей, а й визначає інноваційність та конкурентоспроможність  міста, регіону, держави загалом. Форум відбудеться у форматі взаємодоповнюючих заходів, що дозволить одночасно і максимально повно окреслити проблематику сфери енергозбереження.

•   XXXI міжнародна виставка «БудЕКСПО-весна» представить тенденції у сфері архітектурного планування, капітального будівництва, ознайомить з передовими технологіями і новими матеріалами. Крім цього, будуть представлені інструменти, тепло-, звуко- ізоляційні матеріали, антикорозійний захист конструкцій, системи освітлення, фарби, лаки, будівельна хімія, підлогові покриття, інтер'єрні рішення, - ось неповний перелік основних розділів виставки.
  • X ювілейна виставка «Вікна. Двері. Дах» представить віконні системи, вікна та двері, фурнітуру, ворота, шлагбауми, системи автоматизації, покрівельні матеріали та фасади.
  • Експозиція «На  шляху до енергоефективності» перетвориться на місце дискусій, де усі бажаючі зможуть отримати відповіді щодо енергоефективного будівництва, визначення можливостей використання відновлювальної енергії, ознайомитись з програмами енергозбереження та кредитування.

За додатковою інформацією звертайтесь у ДИРЕКЦІЮ ВИСТАВКИ:

Тел.: (032) 297-06-28

expo@galexpo.lviv.ua